Gipszkarton polcok

Azért szeretjük a gipszkartont, mert itt aztán mindenki kiélheti kreativitását, és könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. Ha nem talál megfelelő polc- vagy szekrényrendszert nappalijába vagy halószobájába, akkor a gipszkarton remek alternatíva lehet.

A gipszkarton

Gipszkarton polcA gipszkarton egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem éghető anyag, emellett képes nagyobb mennyiségű pára befogadására, így nyáron csökkenti a helyiség páratartalmát. A téli szezonban a párát visszaengedi a helyiségbe, ettől hőérzetünk javul. Remek szigetelő anyag: a hangot ugyanúgy szűri, mint a hőt. Ezentúl környezetbarát és remek teherbíró képességgel rendelkezik. Az pedig már csak hab a tortán, hogy bármilyen szerkezetet, rendszert megalkothatunk segítségével. Legyen szó polc- vagy szekrényrendszerről, álmennyezetről és egyéb kreatív felhasználásról a gipszkarton biztosítja az egyedi megjelenést és praktikusságot.

A gipszkartonnal remekül kiválhatók a szekrények a kis helyiségekben és kedvünk szerint tervezhetjük meg elrendezését. Kombinálhatjuk különböző eszközökkel, anyagokkal, mint a tapéta vagy a fa, üveg, stb. A polcok bárhogy feloszthatók, nem kell magunkat tartani a hagyományos, megszokott felosztáshoz. Sőt, a polcok formája sem meghatározott, alakíthatunk belőle kört, háromszöget, sokszögeket. A gipszkartont általában dobozolásra, álmennyezetek, polcrendszerek, fülkék, íves felületek megalkotására és a rejtett világítás kialakítására használják.

Mire figyeljen gipszkarton rendszer tervezésekor?

  • Amikor megtervezi polc- vagy szekrényrendszerét, mindig vegye figyelembe a keretek vastagságát.
  • A polcrendszernek nem muszáj egy színűnek lennie: a fakkok lehetnek különböző színűek vagy a keretet díszítheti egy elegáns tapétával.
  • Mennyezet esetén engedje el fantáziáját: ne csak szögletes, hanem kerek formákban is gondolkodhat. A még egyedibb hatás eléréséhez válasszon stukkót a gipszkarton mennyezethez.
  • Gipszkartonnal oszlopok és íves polcok is megalkothatók. Ön a szoba melyik részét emelné ki vele?
  • Szeretne egy csendes kis sarkot, ahol nyugodtan kikapcsolódhat? Gipszkartonból szófa is építhető.

Engedje el fantáziáját és tervezze meg álmai lakását!

Tudjon meg többet>>

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s